Penzión U Huberta - ubytovanie a obsluha s úsmevom - titulka

Üdvözöljük a „Panzió U Huberta”-ben!
(Hubert Panzió)

Vidéki, izgalmas kirándulásokhoz keres szállást? Esetleg a helyi borpincék felfedezéséhez? Vagy a vállalati csapatépítéshez megfelelő helyszínt? A vagy a nyári családi kirándulásokhoz kellemes időtöltést? Netán vadászattal kapcsolatos szállást?

Amennyiben igen, akkor megtalálta a modern étteremmel rendelkező „Penzión u Huberta“-t. Ideális szálláshely Balassagyarmat és Nagy Kürtös környékén. Alkalmas diszkrét üzleti ebédek, találkozók, romantikus gyertyafényes vacsorák megrendezésére, de együtt szurkolhatnak a Bajnokok Ligája vagy más sporteseményeken is. Ha a közelben él, vagy távolról érkezik és ismeretlenre vágyik, akkor a legjobb helyen jár.

Kellemes, modern környezet, tágas, elegáns nagyterem kiváló hely születésnapi partikra, esküvőkre, bankettekre, érettségi és üzleti találkozókra, családi ünnepségekre, vállalati képzésekre, rendezvényekre.

A panzióban található finn szauna, infraszauna, két edzőterem és jacuzzi.

A környéken nem csak borpincéket találhatnak, hanem kulturális és szórakoztató lehetoségeket is.

Az egyszerű és kifinomult receptek szerint elkészített tradicionális és vadászételek minden ínyenc ízvilágát kielégítik – nyilatkozták a panzió vendégei.

Ha Közép-Szlovákia déli részén jár, próbálja ki panziónkat!
Bízzunk benne, hogy a jövőben visszatéro vendégeinként fogjuk Önöket üdvözolni.

***
A webhely magyar nyelvű szerkesztése folyamatban van. A szlovák verzió elérhető a jobb felső sarokban található szlovák zászlóra kattintva. Köszönjük megértését és türelmét!